BYE SEASON 2017

Dat was het dan. Seizoen 2017 zit er alweer op. Een seizoen met vele pieken en dalen, wat allebei hoort bij topsport. Om te leren van onze goede races, maar ook van onze mindere momenten in het seizoen, evalueren we elk jaar met onze coach en medisch team. Dit willen we graag met jullie delen! ?

Hier een samenvatting  van de (outdoor) wedstrijden:

Kijkend naar deze lijstjes zijn we toch wel erg tevreden over ons seizoen. Beiden hebben we ons PB aangescherpt op de 400m, wat natuurlijk het doel voor elk seizoen is. Laura heeft een hele mooie bronzen medaille meegenomen uit Bydgoszcz tijdens de EK>23. Lisanne mocht starten in het geweldige stadion van London tijdens de WK Atletiek op de 400m & werd Nederlands Kampioen. Ondanks dat er ook wat teleurstellingen waren dit seizoen, is het belangrijk om dat als motivatie mee te nemen naar volgend seizoen. En dat gaan wij zeker doen! Het is nu tijd om weer ‘lekker’ te bikkelen op de atletiekbaan terwijl het 10 graden (of minder) is met af en toe een buitje. Maar dat is het allemaal waard toch? We gaan er tegenaan ⚡️⚡️⚡️

Bedankt voor alle support dit seizoen, wat zonder jullie zal het allemaal wat moeizamer gaan. Bedankt MAIN Energie, CiRoPack, Plantina, New Balance en Nike. En uiteraard willen we ook onze coach Sven Ootjers, teamgenootjes, medische staff, familie en vrienden bedanken voor alle (geweldige) steun ?

SEE YOU SOON, GUYS!

Liefs,
De Zusjes

Gerelateerde berichten