WE GAAN SAMEN TRAINEN

Regelmatig krijg ik de vraag: “trainen jij en je zusje eigenlijk samen?”. Wanneer ik die vraag met ‘nee’ beantwoord, zijn de meeste mensen toch verbaasd. Na lang denken, ben ik het met jullie eens geworden. Samen trainen is het beste.

Na een succesvolle periode bij TDR, ga ik afscheid nemen van deze groep. Net als Laura, zal ik voortaan begeleid worden door Sven Ootjers. De coach bij wie Laura natuurlijk een snelle ontwikkeling op de verschillende sprintafstanden door heeft gemaakt. Ik ga me meer focussen op snelheid, want ik denk dat daar nog veel winst te halen valt 🙂

Door samen te trainen, willen we elkaar verder pushen en sterker maken op de gebieden waar nog verbetering mogelijk is. De beste manier om elkaar in 2020 in Tokyo in de armen te kunnen vliegen na de finish.

Liefs,
Lisanne

Foto: Erik van Leeuwen

Gerelateerde berichten